dimecres, 29 d’octubre del 2008

Tinc un col.lega micòleg...



Reprodueixo el primer paràgraf del text:

"Sus familiares y amigos no lo saben. De hecho, quizás ni ella misma lo sepa. Pero, créanme, corre por ahí una tal Rosa Peroy que, en contra de lo que puedan indicar las simples apariencias, es una auténtica escritora."

Aquest article es va publicar en català i castellà en el diari Segre el diumenge 26 d'octubre. He reproduït la versió castellana per la subtil al.lusió en la semblança fonètica a la coneguda novel.la de Tabucchi, Sostiene Pereira. No reprodueixo més, entre altres coses, com bé diu el sr. Souto, perquè no n'estic gaire segura que el que diu dels meus escrits sigui veritat. Però en tot cas, no sap prou bé el subidón que porto. Com ja he fet de paraula, li agraeixo des d'aquí la seva amabilitat. Perquè com diuen a la Bela Italia:

"e se non è vero, è ben trovato!"

(En l'entrada anterior, el Vila m'ha fet un comentari. Ara el Souto, aquest article. Vès que amb l'arribada dels bolets aquestes dues persones brillants no n'hagin menjat algun d'al.lucinògen. Juro que jo no he estat).

4 comentaris:

Diari Mínim ha dit...

Caram Rosa, sembla que has posat la directa!! Estic completament d'acord amb aquest senyor tot i que no acabo d'entendre quina relació hi ha entre tu i el Plus Pujol. Ara, per no entendre, el comentari del Vila...Psicodèlia pura.
Salut i endavant!!

Rosa Peroy ha dit...

Gràcies, Jordi!

Però no li busquis gaire coherència a tot plegat...l'amanita muscaria té aquestes coses.

Per cert, no vas ser tu qui me la va recomanar?

Majorette ha dit...

Aquest Souto té tota la raó del món. Ets una Plus Peroy, o la Peroy más plus, àdhuc. Amb sostenidors o sense.

Apostar per tu quan siguis a la llista de supervendes no tindrà cap mèrit. Jo ho faig avui mateix, perquè com diu el Souto “el conjunto que se está constituyendo aúna implicación y talento”. Puc considerar-me part d'aquest equip? Porfa?
He de reconéixer que manipular les declaracions és una temptació.

El que diu el Souto, ho signo, subscric i selebro. Tal qual.

Si fossis part de la meua sang, n'estaria ben orgullosa.

Rosa Peroy ha dit...

Estimada Majorette:

Vès que Déu, mitjançant la genètica, no ens hagués donat un tipus semblant de "selebro", circumstància que jo també selebro. Ets part imprtant del dream team desselebrat, germana en bloc.