diumenge, 4 de novembre del 2007

Atenció! Pregunta:

Bloggeres i bloggeros que rondeu la senil edat de més de 35 anys...:

La nostra Majorette proposa que contesteu (si voleu, només cal "sí" o "no") a la següent qüestió:

Estaríeu disposats a cuidar dels vostres néts a jornada completa i sense cap tipus de remuneració? Faríeu, si us ho demanessin els vostres fills, de padrins amatents?

Fa dues setmanes la Lucía Etxebarría (horreur) va penjar una pregunta semblant en el seu blog personal (sí, té un bloc) i va rebre un allau massiu de respostes. Jo només em conformo que digueu alguna cosa els de casa (amb cinc o sis respostes seria feliç...snif).

Majorette: d'aqui a un temps prudencial en treurem assenyades conclusions...o nor.

Déuvosguard.

6 comentaris:

Rosario Curiel ha dit...

No, radicalment. Potser a temps parcial, en alguna ocasió. Jo també em vull alliberar un moment o altre.

Rosa Peroy ha dit...

En el meu cas, donat que tinc 40 tacos llargs i el meu fill petit només 20 mesos i tenint en compte que els fills avui no se'n van de casa fins que en tenen al voltant de 35, fent un ràpid càlcul crec que als voltants dels 80 anys no tindré el cos gaire jotero per cuidar canallufa. Per anar-me'n al bingo sí, però. Els demanaré als meus fills que em portin al bingo i a ballar a la llar de jubilats els diumenges per la tarda.
Ja ho tinc decidit. I si em porten algun nano els diré que no tinc temps perquè he d'escriure una entrada al blog.

cavaller de blanca armadura ha dit...

De fet el millor per quedar descartat en les questions de cangur el millor es la prevencio.
Penseu que el que ens confiara la seva canalla(aixo pensa)es el que ja una vegada i en primera persona ha pogut observar les nostres habilitats
Si ho heu fet be,no cal dir que tan sols recorrera a la nostra ajuda en els casos d´extrema deseperacio.
Potser en aquests casos caldra mirar de quedar be, i qui sap,potser ens agradara i tot..............
Esperem que no.

Majorette ha dit...

Bé,
passat ja un termini suficient, passem a analitzar els resultats.

La mostra de població escollida composada per un 75% de fèmines i d'un 25% de mascles es declara poc disposada a entregar la seva segona joventut a la cura dels fills dels fills, llevat de casos d'extrema desesperació.

Entre el sector femení que respon a l'enquesta, un terç es mostra indiferent davant la possibilitat de l'extinció de la raça humana occidental; un altre terç respon amb un no radical a la petició dels seus immediats descendents; el terç restant afirma que preferirà escriure entrades al seu blog, encara que els marrecs, sang de la seva sang, plorin desesperats perquè algú els canviï els bolquers o els prepari el biberó.

Entre el sector masculí, el 100% es mostra partidari de la prevenció per tal que els fills tinguin clar que el seus progenitors no són els més apropiats per confiar-los- hi els seus tresors més preciosos.
També un 100% es compromet a fer-ho bé davant casos d'extrema necessitat, i alhora declara que aquests casos no li crearan addicció.

Davant els resultats obtinguts aconsellem a l'actual generació d'adolescents/joves que estan en aquests moments disfrutant de la seva privilegiada situacio que triïn entre les següents opcions:
a) Seguir així fins als 60 anys, ja que si tenen fills a aquest edat, no podran per motius obvis demanar res als seus pares.
b)Ingressar en un monestir, convent,o mesquita i gaudir dels plaers de la vida monacal
c)Planificar bé el moment de reproduir-se, tenint en compte la seva realitat laboral, económica i mainadera.

Rous, Rousario, Cavaller...
Voleu afegir algun comentari?

Rosa Peroy ha dit...

Majorette:

A més d'escriure al blog, i si atenem a les dades exposades en l'entrada posterior a aquesta, hauré d'anar a treballar (amb el risc que em caigui la dentadura postissa damunt del conjunt de lenceria de 300 euros que estaré a punt de vendre). Però cangurejar...va a ser que no. Guanyem per golejada.

Jo ha dit...

No em puc imaginar a mi mateix dedicat a tan noble tasca. He intentat visualitzar-me com a un iaio amatent, però em moria de la risa.
La meva parenta m'ha fet aquesta foto, que ho diu tot.